راه‌حل‌های نوآورانه

راه‌حل‌های نوآورانه برای موفقیت پروژه‌ها

در دنیای امروز، با پیشرفت تکنولوژی و توسعه ابزارهای نوین، مدیریت پروژه‌ها نیز دچار تحولاتی شگرف شده است. شرکت ویستافراز با توجه به استانداردهای PMBOK در مدیریت پروژه، به مدل‌سازی و مکانیزاسیون فرآیندهای مدیریت پروژه در بستر اتوماسیون فرآیندی و هوش تجاری پرداخته است. این نوآوری‌ها نه تنها به بهبود کیفیت و دقت اجرای پروژه‌ها کمک می‌کند، بلکه باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها نیز می‌شود.

ابزارهای اتوماسیون فرایندی و هوش تجاری

شرکت ویستافراز با مد نظر قرار دادن استانداردهای PMBOK در مدیریت پروژه، در حال مدل‌سازی و مکانیزاسیون فرایندهای مدیریت پروژه در بستر اتوماسیون فرآیندی و هوش تجاری می‌باشد. توسعه سخت‌افزاری و نرم‌افزارهای جدید و دسترسی عمومی به اینترنت، زمینه را برای اتوماسیون فرآیندی فراهم کرده است. گزارشات به صورت آنلاین بوده و از طریق کامپیوتر و یا موبایل (با اتصال به اینترنت) قابل دسترسی است. جمع آوری اطلاعات سازمان و تحلیل آن در قالب هوش تجاری (business intelligence) انجام می‌شود.

با استفاده از ابزارهای قدرتمند می‌توان انواع گزارشات مدیریتی را از بانک‌های اطلاعاتی مختلف از قبیل: SQL, Analysis Service, Oracle, DB2, Salesforce, Access, MySQL, SharePoint و … از قسمت‌های مختلف سازمان اعم از دفتر مرکزی و نمایندگی‌ها و کارگاه‌های مختلف، برای سازمان تولید و پرزنت نماید.


پهپادها در مدیریت پروژه

استفاده از پهپادها یکی دیگر از راه‌حل‌های نوآورانه در مدیریت پروژه‌ها است. فیلمبرداری و عکسبرداری از پروژه جهت مستندسازی و کنترل پیشرفت پروژه
بازرسی کیفی و ایمنی در مواردی که دسترسی مشکل است یا در فاصله دور قرار گرفته است.
استفاده از نرم‌افزارهای آنالیز تصویر به منظور تبدیل عکس‌های هوایی به مدل Point Cloud و در نهایت مدل کامپیوتری 3D.


واقعیت مجازی (VR)

با ترکیب مدل سه‌بعدی و ابزارهای سخت‌افزاری مناسب همچون عینک‌های واقعیت مجازی می‌توان برای پروژه‌ها این امکان را ایجاد کرد که طراحی و اجرای پروژه به صورت مجازی شبیه‌سازی شود و توسط عوامل تأثیرگذار مورد بررسی قرار گیرد.

با ابزارهای واقعیت مجازی، ارائه و پرزنت پروژه با دقت و کیفیت بالا انجام می‌شود و می‌توان برای آموزش عوامل مختلف تأثیرگذار در پروژه نیز از آن استفاده کرد. از دیگر استفاده‌های واقعیت مجازی در بازسازی و نوسازی است که می‌توان پیش از اجرا، نتیجه نهایی کار را به صورت مجازی مشاهده کرد.


واقعیت افزوده (AR)

جنبه دیگر استفاده از بیم در پروژه‌ها مربوط به واقعیت افزوده و قابلیت‌های مرتبط با آن است.
با در اختیار داشتن یک مدل سه‌بعدی از پروژه به همراه جزئیات و اطلاعات کامل این امکان وجود دارد که با نرم‌افزارهای مخصوص، ترکیبی از واقعیت و مدل مجازی را به صورت یکپارچه نمایش داد.
از جمله نمونه‌هایی که در پروژه‌ها از آن استفاده می‌شود، مدل سه‌بعدی نقشه‌های دوبعدی است که با قرار دادن تبلت یا گوشی تلفن همراه روی نقشه دوبعدی، نقشه سه‌بعدی با جزئیات کامل قابل مشاهده می‌گردد.

پس

استفاده از ابزارهای نوآورانه نظیر اتوماسیون فرآیندی، هوش تجاری، پهپادها، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در مدیریت پروژه‌ها، تحولی بزرگ در این حوزه ایجاد کرده است. شرکت ویستافراز با بهره‌گیری از این ابزارها و استانداردهای جهانی، موفقیت پروژه‌ها را تضمین می‌کند و به بهبود کیفیت و بهره‌وری کمک شایانی می‌نماید.